Se alle vores varianter på åbne altan

Vores mest populære model - WinAltan "Style"
Style passer til stort set alle type bygninger. Altanen har det særlige inline alurækværk WinRail, der tager det bedste fra stålrækværkets slanke design og kombinerer det med alurækværkets præcise detaljer. Rækværket fås i de fleste farver uden merpris

Flot klassisk altan - WinAltan "WinSteel"
Flot klassisk altan med rækværk udført i galvaniseret stål, som har en meget slankt og minimalistisk design. Den galvaniserede overflade patinerer smukt, og passer godt til klassiske bygninger.

Klassisk balustre altan - type 600-003
En favorit blandt mange af vores kunder. Balustrene er udført i 20 x 20 mm aluminiumsrør. Designet passer til mange ældre danske ejendomme.

Åben altan - type 1000
Denne altan har samme rækværk som vores glaslukninger på Windoor System 1000. Altanen er særligt egnet til sammenbygning med glaslukninger. Brystningsmateriale kan fås i et utal af varianter fra glas og laminat til selvbærende pladematerialer.

Flot moderne altan - type 600-005
Altanen er designet i et let moderne formsprog, der er velegnet til dansk byggestil. Frontbeklædningen består af kraftige aluminiumsprofiler ofte med lamineret glas fx i opalfarve, men altanen kan også beklædes med andre materialer end glas.

Moderne og praktisk altan - type 600-009
Få luft og udkig med en perforeret aluminiums-plade, som afskærmer privatlivet. Pladen kan fås i mange forskellige farver, hulmønstre og størrelser.

Moderne åben glas altan - type 600-015
Stilren altan med front i lamineret glas uden lodrette sprosser. En gennemarbejdet flot løsning som hindrer indkig og giver dig dit helt eget private uderum.