En altan lukket med glas kan blive din boligs bedste rum.

En altan lukket med glas forlænger sæsonen. Du får masser af lys og bliver beskyttet mod vind og vejr, så du kan sidde ude næsten hele året.

Det kræver ikke mange solstråler, før altanen er lun. Selv en klar efterårsdag bliver varm på en altan lukket med glas. Og om sommeren kan du folde glasset til side og få masser af sol og frisk luft.

Har du allerede en altan, kan du nemt udbygge den med en glasinddækning. Overvejer du at få en ny altan, er det også værd at overveje en glaslukning fra begyndelsen. Vi har 3 gode altanråd, der hjælper dig godt på vej med at få den bedste løsning:

 1. Professionel rådgivning
  Find en professionel partner, som kan være tovholder på altanprojektet fra start til slut. Det vil gøre det til en god oplevelse og garantere dig, at den nye altan bliver korrekt og sikkert udført. Samtidig er du sikker på at få det rette arkitektoniske udseende, så løsningen holder i mange år fremover. I Windoor har vi over tyve års erfaring med at fremstille og montere altaner. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få det bedste projekt, og vi deler gerne ud af vores omfattende viden om altaner.
   
 2. Vælg foldeglas
  Foldeglas har mange fordele. Det giver mulighed for at åbne større dele af altanen. Du kan også nemt og sikkert stå på din altan og pudse glassene udvendigt. Foldeglas fra Windoor kører kun i et spor, og er markedets slankeste. Hos os får du en elegant løsning og undgår vand og snavs i profilerne.
   
 3. Ventilation
  Når solen står ind på en altan lukket med glas om sommeren, bliver den varm. Foldeglassene kan åbnes så meget, at du får en stort set åben altan, der modvirker opvarmningen. Vi anbefaler dog, at du forsyner altanlukningen med ventilationsåbninger som f.eks. ventilationsklapper, som kan stå åben - også når boligen forlades. På den måde bliver temperaturen udjævnet, og klimaet på altanen bliver mere behageligt. Ønsker du skygge på altanen, kan vi anbefale et flytbart jalousi - se mere under vores tilvalg (link).