Altaner lukket med glas kan bruges det meste af året

Ny altan - hvordan?

Vi hjælper dig gennem hele processen - lige fra idé til færdig altan. Nedenfor kan du se hele forløbet trin for trin:

1

Første trin


Måske har du længe drømt om at få en ny altan eller få renoveret den gamle. Første trin i processen er at finde ud af, om der er flere i din forening, der har samme drøm. Hvis I er flere, kan I tage emnet op på et fælles møde for foreningen. Selvom I kun er på det spæde idé stadie, kan det være godt allerede nu at gøre sig nogle tanker om:

•    Hvordan skal altanerne se ud? 
•    Hvad må de koste? 
•    Er der behov for at renovere andre ting på ejendommen

 

Kontakt gerne Windoor Danmark for mere information om altanløsninger. Vores konsulenter kan rådgive jer om de bedste tekniske, bæredygtige og kreative løsninger. Vi tager jer gerne på en guidet rundtur, hvor vi ser på altanprojekter i jeres nærområde eller byder på kaffe i vores showroom.

2

Indhent tilbud


Når I er kommet frem til en fælles beslutning om, hvordan altanerne skal se ud, er det tid til at indhente tilbud. Hvis I ikke allerede har talt med vores konsulenter, så er det nu, I skal gå i dybden med projektet. Vi diskuterer alle detaljer i projektet med jer fra tekniske overvejelser over kreative løsninger til de mest bæredygtige forslag. Vi tager jer også gerne på en guidet rundtur, hvor vi ser på altanprojekter i jeres nærområde eller byder på kaffe i vores showroom. Når I har lagt jer fast på hvilke altaner, I skal have, udfærdiger vi et tilbud til jer. 

3

Valg af altan leverandør


Hvis I har henvendt jer til flere leverandører af altaner, så er det nu, I skal træffe det endelige valg om, hvem der skal stå for opgaven. Her er det en god idé at sammenligne priser og services. I kan også forhøre jer lidt om, hvordan det er gået med andre projekter, leverandøren har haft ansvar for. Vi kommer gerne forbi til et beboermøde eller en generalforsamling for at uddybe vores tilbud. Vi tager også gerne en lille model med, så alle beboere får en idé om, hvordan det kommer til at se ud.  

4

Beboerne melder sig til


Når I har valgt leverandør, og foreningens beboere har fået alle de nødvendige praktiske informationer om altanprojektet, skal I sætte en bindende tilmeldingsfrist til projektet. Herefter bliver I enige om, hvordan projektet skal finansieres. 

5

Windoor Danmark går i gang


Når beboerne har meldt sig til, går Windoor Danmark i gang med realiseringen af projektet. Vi begynder at projektere altanerne og indhenter myndighedstilladelse. Vi udarbejder alle de dokumenter, der er nødvendige for at få byggetilladelsen på plads.

6

Altanerne produceres


Når kommunen har godkendt altanprojektet, går Windoor Danmark i gang med den detaljerede projektering af projektet. Vi udarbejder en plan, specificerer altanernes elementer og bestiller dem hjem. Vi sørger for hele tiden at holde jer informeret om fremdriften i projektet.

7

Levering og montering


Når altanerne er ved at være klar til montering, giver vi jer information om de præcise tidspunkter for opsætning. Vi lægger meget energi i forberedelsesfasen, så selve tiden ude på byggepladsen bliver så kort som mulig. Vi sørger for, at I får så få gener ved projektet som overhovedet muligt – uanset om der er tale om et renoveringsprojekt eller montering af nye altaner. Vi rydder også altid pænt op efter os.

8

Nu er det tid til at nyde altanen


Når vi er færdige med at montere altanerne, kan I nyde jeres nye liv i det fri. I kan gå i gang med at indrette jeres drømmealtan og bruge de ekstra kvadratmetre til hygge med familie og venner. Når vi har sat altanerne op, giver vi jer en vejledning i vedligeholdelse af altanen, så den kan holde sig flot i mange år frem. Tillykke!