Flotte altaner lukket med glas

Hurtig og enkel glaslukning af din altan

Med Windoor System 800 forvandler du hurtigt og nemt din nuværende altan til skønt og hyggeligt uderum.

Windoor System 800 anvendes til glaslukning af eksisterende altaner. Systemet er velegnet til altaner, der er monteret udvendigt på facaden og til altaner trukket tilbage fra facaden. Det betyder, at ejendommens facade bibeholdes – eller renoveres efter behov med efterfølgende montering af glaslukningen. 

Selve altansystemet består af karm, foldeglas og foldedøre, som placeres ovenpå den eksisterende altanbrystningen eller bagved det eksisterende rækværk. Montering sker hurtigt og omkostningseffektivt med færdige moduler. Windoor System 800 er et system med stor fleksibilitet, som passer til de fleste typer af ejendomme. 


Vælg døre og vinduer som passer til dig
Foldeglas fås i følgende versioner:

  • ”Light” – Giver en helt fri udsigt og et elegant udtryk. Vælg mellem 6, 8 eller 10 mm hærdet glas floatglas. Der er en smal luftspalte imellem glassene hvilket giver optimal ventilation på altanen. Glasset kan åbnes til begge sider. 
     
  • ”Silhouette” – Enkeltlagsglas med en smal ramme af aluminium som giver et let udtryk. I samlingen er profilerne kun 23 mm bredde. Indrammet foldeglas kan med fordel bruges, hvis du ønsker en mere tæt altan og fx gerne vil have dæmpet støj.
     
  • ”Shadow” – Kraftfuld og stabil løsning med indrammet termoglas med ramme. Denne løsning giver bedre isolering, og den bedste beskyttelse mod støj, vind og vejr. Den ekstra beskyttelse mod vejret, giver mulighed for at bruge altanen en større del af året.

 

Holdbarhed & Miljø
Windoor Danmark stræber efter et sundt og bæredygtigt miljø for både mennesker, dyr og natur. Dette gælder hele kæden fra vores egen produktion, transport og vores produkter til arbejdsmiljøet for vores ansatte.

Vores produktudvikling er præget af ressourceeffektivitet, og vi gør en målrettet indsats for løbende at reducere vores klimapåvirkning og gøre vores energiforbrug mere fornyeligt. 

Produktionen af aluminium og glas sker i vores egen moderne fabrik Alimex. Fabrikken er certificeret OHSAS 18001, som er et styringssystem for arbejdsmiljøet samt et miljøstyringssystem ISO 14001.

Vi stræber efter at udvikle energieffektive løsninger, der hjælper vores kunder med at reducere deres miljøpåvirkning og handle mere bæredygtigt.
Som en førende altan leverandør  føler vi et særligt ansvar for at skabe sunde miljøer ved at minimere brugen af materialer, der kan påvirke mennesker eller miljøet negativt.

Vi tager initiativ og arbejder proaktivt samtidig med vi er innovative og har mod på at prøve nye ideer og arbejdsmetoder.